Autóhoz kötve vonszolta szomszédját egy idős férfi a Myjavai járásban

Brutális gyilkosság történt a hétvége folyamán a Myjavai járásban fekvő Erdősor (Poriadie) községbe. Az idős férfi szomszédja mindössze 35 éves volt. 

A rendőrök egy 65 éves férfit fogtak el vasárnap, aki a gyanú szerint megtámadta, majd megölte szomszédját. A férfi egy tompa tárggyal leütötte szomszédját, majd a lábánál fogva odakötözte őt az autójához. Mindennek szemtanúja volt a sérült férfi barátnője és egy másik szomszéd is. Próbálták megakadályozni a szörnyű tettet, de az elkövető egy fém bozótvágóval fenyegette őket.

A két személy elmenekült és értesítették a rendőrséget.

A JOJ információival ellentétben a rendőrség arról ír, hogy a testet nem egy tóba, hanem egy mocsárba dobta a gyilkos. A test vonszolás nyomai még vasárnap is jól látszódtak. A megtámadott szomszéd a kínzást nem élte túl.

A rendőrség a gyilkosságon kívül illegális fegyverkezés miatt is eljárást indított az elkövető házában tartott fegyverek miatt.

A rendőrség egy szemtanú bejelentésének köszönhetően gyorsan elfogta a 65 éves férfit. A szomszédok között már régóta voltak nézeteltérések, ugyanis az egyikük meg akarta venni egy ház felét, amit a másik nem engedett. A tragikus estén a támadó hangosan hallgatta a zenét. A szomszédját akkor támadhatta meg, amikor az átment hozzá megkérni, hogy halkítsa le.

A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Forrás: JOJ TV, noviny.sk, bumm.sk

Nyitókép: noviny.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek