Az oltási lottóra és a közvetítői bónuszra 160 ezren regisztráltak

Az oltási lottóra és a közvetítői bónuszra hétfő délután 15:00-ig 160 ezren regisztráltak. Erről Igor Matovič (OĽANO) miniszterelnök-helyettes és pénzügyminiszter tájékoztatott.

„Nem egész 20 óra alatt, amióta lehet regisztrálni, 160 ezer ember regisztrált. Ez a 15:00 órai állás. Úgyhogy örülünk az érdeklődésnek. Rögtön az első nap talán nem is számítottunk rá” – mondta a szlovák pénzügyminiszter.

Vasárnap, az RTVS nagy tévés sorsolásán 5 nyertest sorsolnak ki, akik 100 ezer eurót nyerhetnek. „Aki nem néz tévét és nem veszi fel a telefont, azok között az ötször 1000 eurós alapnyereményt sorsolják ki” – mondta. Hétfőtől péntekig további 125 szerencsés nyerhet 1000 és 10 ezer euró közötti összeget – minden nap öten nyerhetnek 10 ezer, 20-an pedig 1000 eurót. Az elektronikus sorsoláson hetente egyszer 10 ezren nyerhetnek 100 eurót.

A sorsolás augusztus 15-én kezdődik. Matovič elmondta. „12 hét alatt összesen 110 ezer nyereményt sorsolnak ki az oltási nyereményjátékon, összesen 21 millió euró értékben” – tette hozzá.

A Pénzügyminisztérium vasárnap (augusztus 1.) este elindította a www.bytzdravyjevyhra.sk honlapot, amelyen mindenki regisztrálhat, aki részt szeretne venni az oltási nyereményjátékon, vagy a koronavírus elleni oltással kapcsolatos közvetítői bónuszban érdekelt. A pénzjutalom célja az oltási kedv növelése.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek