Az ördögtől is elfogad pénzt Márki-Zay Péter – Egy étteremben egyeztetett Bige Lászlóval

Az ördögtől is elfogad pénzt Márky-Zay Péter. Ezt a baloldal miniszterelnök-jelöltje azután jelentette ki, hogy a TV2 egy nézője felvette, amint Bige László milliárdossal egyeztet egy belvárosi étteremben.

Az elegáns belvárosi étteremben készült videón az látszik, amint a baloldali politikus és a kartellezés miatt rekordbírságot kapott milliárdos kedélyesen beszélgetnek, és közben borozgatnak. A TV2 helyszínre siető riporterének még sikerült elkapnia Márki-Zay-t, amint épp kilépett a helyről. A baloldali politikus ezúttal nem tért ki, és válaszolt a kérdésekre. Állítása szerint Bige Lászlóval csak most csupán „kellemesen elbeszélgettek”, de azt nem tagadta, hogy nagyon szeretné, ha a (jogi alapot nélkülöző sajtó hírek szerint) kétes üzleteiről elhíresült üzletember támogatná. Mottóként pedig mestere, Gyurcsány Ferencre szavait idézte:

„Ahogy Gyurcsány Ferenc mondta, az ördöggel is össze kell fogni. Én is így látom ezt” – fejtette ki, majd megerősítette a kamera előtt is, hogy el fogja fogadni Bige László pénzét.

Korábban a magyar gazdáknak 36 millárd forintos kárt okozó műtrágyamágnás már az előválasztás alatt is megtámogatta 5 millió forinttal Márky-Zay Pétert, később azt is nyilvánosan megüzente neki, hogy „annyit pénzt ad neki, amennyit csak kér”. Sokak szerint ezzel az összeggel szeretné lekötelezetté tenni a baloldal miniszterelnök-jelöltét az ellene folyamatban lévő eljárást követő valószínű felelősségre vonás kapcsán.

Forrás: TV2

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek