Bábel Balázs érsek segített felszolgálni az ebédet a kecskeméti népkonyhán

Az ünnepi szeretetebéd Rehák Róbert és családja támogatásával készült

Hosszú évek alatt hagyománnyá lett a Wojtyla Barátság Központ háza táján, hogy Rehák Róbert Kecskemétről elszármazott, Budapesten élő vállalkozó és családja jócskán kiveszi részét, ami a karácsonyi főtéri ebédosztások finanszírozását illeti.

Idén Krisztus születése ünnepének második napján étkeztették Rehákék Kecskemét város szegényeit, a járványhelyzet miatt rendhagyó módon a Wojtyla népkonyha étkezdéjében.

A rászorultakat dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskemét érseke köszöntötte Burányi Roland atya kíséretében. Király József önkormányzati képviselő vendégként vett részt a jótékonysági rendezvényen.

Miután közösen elmondták a Miatyánkot és az asztali áldást, a Rehák család jóvoltából Balázs érsek aktív közreműködésével bolognai spagettit szolgáltak fel a Wojtyla Ház munkatársai, önkéntesei. Az ünnepi menüt szaloncukor, csokoládé és sütemény tette teljessé.

A  Szeretetebéd sorozata január 1-jéig tart, minden nap 12 és 13 között vendégelik meg a város szegényeit egy tál melegétellel. – írja a BAON.hu

forrás: baon.hu

Révhegyi Andrea

Ha tetszett a hír, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek