Bács-Kiskun megyei heti visszapillantó

Ezekről a témákról olvashattak 2022.09-12- 2022.09.17. hírei között honlapunkon. Részletes információkért kattintson a Hazai Tükör- Bács-Kiskun megye rovatba.

 

2022.09.12:

Kiosztották  Bács- Kiskun megye legrangosabb díjait melyet harminchatan vehettek át Kunszentmiklóson a település fesztiválja keretein belül.

„Isten mindenki számára kijelöli az utat, ahol, ha hittel és igaz ember módjára dolgozik, áldásossá válik”.- hangzott el a beszédek között ez a bölcs intelem is. Ismételten gratulálunk a díjazottaknak.

 

2022.09.13:

4 utca kapott új burkolatot Lakitelek településen. Az esemény keretében az Árpád, a Május 1., a Béke utca és a Széchenyi körút nemrégiben elkészült, 5,4 kilométer hosszúságban felújított szakaszait adták át. A fejlesztés 336,7 millió forint állami támogatásból valósult meg.

 

2022.09.14:

Autómentes napot rendeztek Kecskeméten amely természetesen rengeteg programot tartalmazott de az autósok számára több helyen lezárásokkal kellett megküzdeniük. Szeptember 19-21. között bűnmegelőzési foglalkozások zajlanak majd a Hírös Agórában. Az interaktív programba a kecskeméti általános iskolák 1-4. évfolyamai kapcsolódhatnak be.

Komplex ellenőrzést tartottak  Kecskeméten, amelyeket a rendőrség továbbra is folytatni szeretne a balesetek elkerülése érdekében.

 

2022.09.16:

Tavaszra adhatják át a Katona József Gimnázium új tornacsarnokát. Az építkezés összköltsége eléri a 936 millió forintot, melyet az önkormányzat több mint 280 millió forinttal támogat, a hiányzó részt, körülbelül 650 millió forintot társasági adófelajánlások révén gyűjtik össze.

 

2022.09.17:

Közösen táncoltak a kecskeméti és szabadkai fiatalok. Az ingyenes rendezvényt a Kecskemét Táncegyüttes és a szabadkai Róna  Táncegyüttes közösen mutatta be.

 

Prokop S. Krisztina

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 

 

 


Hasonló cikkek