Bajnokokat köszöntöttek Diósgyőrben

Hatalmas közös bulival ünnepelték a DVTK jégkorongozói és rajongóik a magyar bajnoki cím megszerzését.

A Mol Liga fennállásának első triplázói a miskolci Jegesmedvék, akik Mol Liga serleggel és az alapszakasz megnyeréséért járó trófeával is büszkélkedhetnek.

 

DVTK Jegesmedvék: magyar bajnoki cím ünneplése
DVTK Jegesmedvék: magyar bajnoki cím ünneplése

 

Múlt szombaton egy nyitott tetejű busz vitte körbe a városban a DVTK Jegesmedvék játékosait. Diósgyőrből indult a látványos menet és a villamossínek mentén haladva érkezett a kettes számú jégpálya elé, ahol szurkolóik már várták kedvenceiket.

 

Doug Bradley, a DVTK Kegesmedvék edzője
Doug Bradley edző és csapata

 

A csapat, a szakmai stáb és a drukkerek vidám hangulatban, énekléssel, tánccal kezdték a közös ünneplést. Majd mindenki átvonult a Generali Arénába megnézni a kosárlabda-mérkőzést: az Aluinvent DVTK együttese játszott és győzött 79-65-re a ZTE gárdája ellen. A Jegesmedvék játékosai és rajongóik együtt biztatták a kosaras lányokat, majd a meccs után megtörtént a hivatalos ünnepség.

 

Magyar bajnoki cím ünneplése a kettes jégpályán
Pillanapkép az ünnepségről

 

Ezt követően visszatértek a kettes pályára, ahol már kötetlenebb formában folytatódott a buli. Lehetőség nyílt közös fénykép készítésére, autogramok kérésére. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere minden szurkolót megvendégelt egy korsó sörrel, a Macik pedig egy hatalmas, „Bajnokcsapat” feliratú epres-marcipános tortával örvendeztették meg hűséges szurkolóikat.

 

Szöveg és fotók: Vona Ildikó

Nyitókép: Hajós Roland köszöntője a DVTK Jegesmedvék magyar bajnoki cím ünneplésén


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek