Bak vagy? Nézz szembe a gyengeségeiddel!

Ebben a cikksorozatban megvizsgáljuk, hogy az egyes állatövi jegyekre milyen jó és rossz tulajdonságok jellemzők. Ha Bak a napjegyed, vagy van benned Bak (például az aszcendensed az, vagy a Hold, illetve valamelyik bolygó áll a születési horoszkópodban a Bak jegyében), akkor az alábbi írás segítségével megismerheted a gyengeségeidet.

Nehezen mutatod ki az érzelmeidet, a külvilág számára kifejezetten megközelíthetetlennek tűnsz. Zárkózottságod nem csak az idegenek felé nyilvánul meg, a családod körében is nehezen oldódsz fel érzelmileg, sőt, az is előfordul, hogy még a párodnak sem sikerül teljesen áttörnie a jégpáncélodon. A zord külső azonban érző szívet takar, és ha valakinek egyszer sikerül közel férkőzni hozzá, az illetőt örökre a bizalmadba fogadod.
Egy Bak sohasem a rugalmasságáról híres. Ha nem vigyázol, földhözragadtságod könnyen vaskalaposságig fajulhat.
Ehhez jön még az ellentmondást nem tűrő természeted, amellyel családtagjaidat és barátaidat csakúgy “megörvendezteted”, mint kollégáidat.
A karrieredet és az anyagi javak megszerzését (és főként megtartását) mindenek fölé helyezed az életedben, nagyon sok mindenre képes vagy annak érdekében, hogy elérd a hőn áhított státuszt és életszínvonalat.

Vélemény, hozzászólás?