A kamion kerekei közé szorulva halt meg

Tragikus közlekedési baleset történt hétfőn Felsőszemeréd (Horné Semerovce) község és a Lučina kereszteződés között. Egy 45 éves férfi vesztette életét, aki Ipolyságban kamionsofőrként dolgozott.

A szlovák rendőrség szerint a férfi ismeretlen okból Audi személygépkocsijával a szembejövő sávba hajtott, ahol egy kamionnak csapódott. Az erős ütközés után a teherautó vezetőfülkéje lángra lobbant, majd porig égett. A kabinban tartózkodó bolgár sofőrnek még sikerült időben kiugrania belőle.

A beavatkozó tűzoltók eloltották a tüzet, és a gépkocsiban rekedt személyt egy hidraulikus mentőberendezés segítségével kihúzták a járműből, azonban segíteni már nem tudtak rajta.

A tragikus közlekedési baleset körülményeit a szlovák rendőrség vizsgálja.

Forrás: ujszo.com

Fotó: Rendőrségi felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek