Tragikus baleset történt Szoroskőnél, egy áldozat

Szombat éjjel tragikus baleset történt a Szoroskő hegyi átjárónál a Rozsnyói járásban Szlovákiában. Két autó ütközött.
Két utas súlyos, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett.

Szombat éjjel tragikus baleset történt a Szoroskő hegyi átjárónál Szádalmás (Jablonov nad Turňou) kataszterében a Rozsnyói járásban. Két személyautó ütközött, egy 55 éves sofőr életét vesztette, két utas súlyos sérüléseket szenvedett. Lenka Ivanová kassai kerületi rendőrségi szóvivő közlése szerint a sofőr, aki vélhetően a balesetet okozta, lelépett a helyszínről.

A Citroën Xsara Picasso sofőrje eddig ismeretlen okokból a kanyarban a menetiránnyal szemközti sávba hajtott, ahol a szemből érkező Ford Focusnak csapódott.

A Ford sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe, az autó 46 és 19 éves utasa 42 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek, egy 18 éves utas pedig 7 napon túl gyógyuló sérüléseket.

Boncolás során állapítják majd meg, hogy a sofőr fogyasztott-e alkoholt. 

Forrás: tasr, bumm.sk

Kiemelt kép: Facebook

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek