Halálos baleset történt, egy teherautó és egy személyautó ütközött

Három ember elhunyt egy közlekedési baleset során, amely a szlovákiai Szobránci (Sobrance) járásban található Fekésháza (Fekišovce) község közelében történt hétfő délután.

Az I/19-es autóút a helyszínelés és a baleset körülményeinek vizsgálata miatt járhatatlan volt, a rendőrség a forgalmat az érintett útszakaszon Felsőrőcse (Veľké Revištia) felé terelte. „A kiérkező mentők és rendőrök a helyszínen három ember élettelen testét találták meg, azonosításuk jelenleg is zajlik” – mondta Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ütközéshez a légimentőket is kivezényelték, azonban a balesetben érintettek állapota miatt nem volt szükség a beavatkozásukra.

Forrás: ujszo.com

Kiemelt kép: Rendőrségi felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek