Bankó Barbara lett a Felvidék Arca

Lezajlott a Felvidék Arca szépségverseny a MartFeszt színpadán. A koronát a nagyudvarnoki származású, közgazdásznak tanuló Bankó Barbara nyerte el. A fesztiválozó közönség Gráfel Boglárkát választotta a Fesztivál Szépének.

A Felvidék Arca szépségverseny egyedinek számít a Felvidéken, célja felfedezni és a divatmodelli pályán elindítani olyan lányokat, akikben erre megvan a kellő kitartás és ambíció. A szakmai zsűri a tavaszi castingok folyamán választotta ki közel száz jelentkezőből azt a tizenkét lányt, akik folyamatos képzésben részesülhettek és a végén a MartFeszt színpadának kifutóján vonulhattak végig a korona elnyerésének reményében.

A lányokkal a dunaszerdahelyi felkészítőtábor során találkozhattunk először, az akkor még kissé esetlenül, vagy visszafogottan mozgó ifjú hölgyek a MartFeszt kifutóján már igazi divatmodellekként vonultak végig. A döntőt egyhetes előkészületi tábor előzte meg, amelynek Naszvad adott helyszínt, a járás- és koreográfiatanuláson kívül a lányok szépség- és táplálkozási tanácsadásokon is rész vettek, valamint a nagymegyeri és a dunaszerdahelyi termálfürdőkben is bemutatták a Felvidék Arca versenyt támogató Kokafashion divatmárka fürdőruháit.

A döntő műsorvezetői Tóth Károly és Szabó Viktor színművészek voltak, akik megteremtették a jó hangulatot. A döntős lányok négyszer vonultak végig a színpad kifutóján, utcai ruhában, a Kokafashion által tervezett folk viseletben, fürdőruhában, valamint pompás estélyi ruhákban mutatták meg bájaikat.

A színpadon zenélt a Varjos zenekar, Barthalos Kristóf, a Pozsonyi Néptáncegyüttes táncosai pedig hamisítatlan önálló produkcióval ejtette ámulatba a nézőket, míg a lányok egy-egy felvonulás után átöltöztek. A műsorban Kovács Koppány, a Rómeó vérzik együttes frontembere is közreműködött. Míg a fesztiválozó urakat a lányok bikiniviselete bűvölte el a legjobban, az igazi szépségverseny-hangulatot az estélyi ruhákban való pompás vonulás hozta meg.

A koreográfiákra Bukovics Evelin, koreográfus készítette fel a döntősöket. A járásoktatást, valamint a lányok lelki felkészítését Barthalos Andrea, a Szépségtábor tulajdonosa tanította, akinek a szívéhez nagyon hozzánőttek a döntősök.

A zsűriben jelen volt Kiss Kósa Annamária, a Via Novát Cziprusz Zoltán képviselte, a média részéről Molnár Judit, a ma7 médiacsalád főszerkesztője, valamint a 22médiától Múcska József fogadta el a meghívást. A főtámogató Kovács József, a Hestia tulajdonosa, valamint Kurucz Klaudia, szépségkirálynő is zsűrizett.

A közönség is választhatott magának egy kedvenc arcot, Miss Festival elsöprő sikerrel Gráfel Boglárka lett. A táborok során a lányok különböző alversenyeken vehettek rész. A Miss Sport címet Csóka Edina kapta meg, Miss Bikini Nagy Fanni lett, a Miss Talent címet pedig Földy Dóra Rebeka viselheti, aki martosi néptánccal nyerte el ezt a rangot. A Felvidék Arca második udvarhölgye a dunaszerdahelyi Csóka Edina lett. Az első udvarhölgy címet a gútai Fülöp Kristína viseli majd. Felvidék Arca a nagyudvarnoki Bankó Barbara lett, akinek Kiss Kósa Annamária és Barthalos Andrea tették a fejére a királynői koronát.

Forrás: ma7.sk

Fotó: Horváth Szomolai Andrea


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek