Dunaszerdahelyi járásból származó kamaszok bántalmaztak egy 11 éves kislányt Annamajorban

Gyomorforgató eset borzolja a kedélyeket Felső-Csallóközben és a Szenci járásban. Egy annamajori (Miloslavov) kislányt kamaszok bántalmaztak súlyosan a helyi szövetkezet udvarán az új év második napján. A čas.sk újságírói helyszíni riportban számoltak be a történtekről.

A portál úgy tudja már a rendőrség is foglalkozik az esettel, hiszen a bántalmazott kislány olyan súlyosan megsérült, hogy kórházban ápolják. A rendőrség tájékoztatása szerint, több, a Dunaszerdahelyi járásban élő, 16 év körüli fiatal, lányok és fiúk vegyesen, magukkal csalták az elhagyatott szövetkezet udvarára a kislányt, alkohollal itatták és a fiúk felpofozták.

Az egészet a lányok vették videóra, akiknek eszükbe sem jutott segíteni a kislányon.

A lap által megszólaltatott, neve elhallgatását kérő helyi lakos szerint a fiatalok már jó ideje tervezhették, hogy kicsalják a kislányt a szövetkezethez.

Azt nem tudni, a kislány milyen sérülésekkel került kórházba, ugyanis a kórház a hatályos törvények értelmében a szülők beleegyezése nélkül nem adhat bővebb tájékoztatást. A kislány egyébként “rendes családból” jön, a szülei dolgoznak, rendezett körülmények között él.

A rendőrség, tekintettel az ügy kényes mivoltára, nem adott bővebb tájékoztatást.

Forrás: ma7.sk

Fotó: unsplash.com

Kövessen minket a Facebookon is!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek