Batman kénytelen lesz visszavenni az arcából

A héten mozikba kerülő Batman Superman ellen-től nem dobták el éppen az agyukat a kritikusok, Zack Snyder gigafilmje 32 százalékon áll a Rotten Tomatoeson, azaz háromból két újságíró csúnyákat gondolt róla (mi is alaposan lehúztuk). De gond egy szál se, ennek ellenére iszonyú sokan fogják megnézni, és a Warner stúdió tarsolyában már ott figyel a következő Batman-kaland, amiben Ben Affleck helyett egy kis sárga műanyagfigura képében tűnik fel a gothami igazságosztó. Ez lesz a jövőre érkező The LEGO Batman Movie, amihez most jött ki egy pompás előzetes.

A tavalyelőtti, meghökkentően sikeres A LEGO kaland-hoz hasonlóan a különálló Batman LEGO-filmben is Will Arnett szolgáltatja a köpönyeges szuperhős hangját, akit a Saturday Night Live-ból ismert komikus egy végtelenül öntelt, vaskalapos fráterként ábrázol. A film egymondatos hivatalos szinopszisa szerint azonban Batmannek most muszáj lesz kicsit lazábbra venni a figurát, és megtanulni másokkal együtt dolgozni, ha meg akarja védeni a várost Joker (neki Zach Galifianakis adja a hangját a Másnaposok-ból) ármánykodásaitól.

The LEGO Batman Movie

Forrás: Warner Bros.middleon1883858

Az előzetesben nem láthatjuk sem Jokert, sem az ármánykodásait, ez tényleg csak egy vicces kis ízelítő, amiben Batman felváltva nagyképűsködik és bénázik, illetve bedob a mikróba egy homárt.

A The LEGO Batman Movie 2017. február 10-én kerül a mozikba.

Batman és Superman harca minden, csak nem szórakoztatóhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20160323-batman-es-superman-harca-minden-csak-nem-szorakoztato-batman-superman-ellen-kritika-ben-affleck.html


Hasonló cikkek