Bebe 40 éves lett, de 20-nak érzi magát

Hétvégén ünnepelte 40. születésnapját Abebe Dániel. Az énekes egyedül abból érzi az idő múlását, hogy a lányok helyett már a gyógyszerekről beszélget a zenésztársaival.

bebe_tania (2) (1)_160726 Bebe a negyedik ikszbe lépett, vasárnap ünnepelte a 40. születésnapját. A Back II Black után szólókarrierbe kezdő és saját zenekart alapító énekes ezúttal visszafogottan ünnepelt.

“A feleségem olyan drága volt, hogy meglepett egy jordániai utazással, de törölték a járatot amivel mentünk volna, így ez sajnos meghiúsult. Hajnalig tartó buli még nem volt, de vasárnap százszámra kaptam a köszöntéseket, családi körben ünnepeltünk” – mesélte Bebe, akit elmondása szerint nem izgat különösebben az idő múlása.

bebe_tania (4) (1)

“Őszintén szólva engem nem nagyon érdekel a korom, nem számolom az éveket. Szerintem mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát, én megragadtam a 20 éves koromnál. Az idő múlását maximum csak az jelzi, hogy néhol nem várt helyeken jönnek elő fájdalmak. A turnébuszban már nem a csajokról beszélgetünk a többiekkel, hanem arról, hogy ki milyen gyógyszert szed. Kaptam is egy olyan órát, ami egyből a vérnyomást is méri, a családom biztos fel akar készíteni az elkövetkezendő nehéz időszakra” – nevetett Bebe, aki hozzátette: a zenészektől elvárható kemény ünneplés sem marad el, a Bebe and the Change tagjaival a következő koncertjük után buliznak majd.

bebe_tania (1) (1)


Hasonló cikkek