Beke Márk harsonázott a kecskeméti népkonyha szegényeinek

Régi kedves ismerőst köszönthettek szerdán a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központ népkonyháján. Beke Márk az intézmény Művészetek hete rendezvénysorozatának keretében zenélt a rászorultaknak.

 

Beke Márkot jól ismeri a sorsközösség

 

A Művészetek Hetének harmadik eseménye volt a szerdai zenés műsor. Beke Márkot jól ismeri a sorsközösség, hiszen a 22 éves fiatal zenei tehetség egészen kiskorától kezdve több alkalommal fellépett már a Wojtylában. Ezúttal is Kuna Lajos zenetanárral érkezett, aki elindította a zenei pályafutását.

 

Beke Márk örömmel tett eleget a felkérésnek

 

Márk már két éve Hollandiában, az amszterdami zeneakadémián tanul. A hét elején érkezett haza családlátogatásra, és örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy újra harsonázzon a népkonyhán ebéd előtt.A fiatal zenész mesélt Hollandiában kialakított új életéről, zenei tapasztalatairól, majd Kuna Lajos zenetanár idézte fel nyári élményeit – írja a BAON.hu

Révhegyi  Andrea

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek