Beteg világ: egy férfi szoptatni próbál egy csecsemőt

Egy pár férfi tagja (aki nőnek képzeli magát) próbálja szoptatni a nő (aki férfinak képzeli magát) által világra hozott csecsemőt. Teljesen logikus, nem?

A The Post Millennial cikkéből kiderül, hogy a teljesen abszurd és természetellenes esemény fő elszenvedője az éppen megszületett kisbaba, aki Petrona, a férfinak született „transznő” mellbimbójára csimpaszkodik, miközben Ahanu, a csecsemőnek életet adó nő – aki viszont „nem bináris, férfias transznemű személyként” írja le magát – elmélyedve nézi ezt a csodálatos pillanatot.

Ahanunak ráadásul egyszerre van szakálla, korábban eltávolított melle helyén két nagy, sebészkés okozta vágás, a friss szülés nyomaként pedig még mindig gömbölyded pocakja. Magyarán megvan minden ismertetőjele, ami korunk aberrált és perverz módon elfajult világára utal…

A babára természetesen konzekvensen a többes számú, semleges nemű „they” személyes névmással utalnak, így nem tudjuk, hogy kislányról vagy kisfiúról van-e szó, de ugyebár a mai világban már egyenesen sértés lenne ezt ilyen konkrétan behatárolni.

A videókban egyébként a kisgyermekről alig esik szó, a hangsúly Ahanu (születési neme szerint nő, de elképzelt világukban férfi) panaszkodásán van, miszerint sok „szükségtelen traumát” okozott neki, hogy a „nem megfelelő gendert akasztották rá”.

Az említett szereplők véletlenül sem a szerencsétlen gyermek lelkivilágának épsége miatt aggódnak, hanem azon morfondíroznak, hogy Ahanu férfi, viszont mivel ő szülte a kisbabát, a kicsi születési anyakönyvi kivonatában anyaként kellene szerepelnie.

Hogyan is képzeljük, hogy egy ennyire szürreális rémálomnak része lehet egy olyan alapvető dolog, mint az anya nemének feltüntetése az anyakönyvi kivonatban…

Forrás: 888.hu

 

HírMix | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek