Biciklibusz közlekedik nyáron Szencről a Csallóközbe

Ezen a nyáron is közlekedik biciklibusz a „víztől vízig” projekt keretében a Szenc-Jóka-Somorja-Csölösztő útvonalon.

Ezen a nyáron is közlekedik Nagyszombat (Trnava) megye Kerületi Idegenforgalmi Szervezetének (KOCR) biciklibusza a „víztől vízig” projekt keretében, a Szenc-Jóka-Somorja-Csölösztő (Senec-Jelka-Šamorín-Čilistov) útvonalon. Az átalakított autóbusz a csallóközi (Žitný ostrov) kerékpárutakhoz szállítja az érdeklődőket – tájékoztatott Agáta Mikulová, a KOCR igazgatója.

A busz szerdánként közlekedik egész júliusban és augusztusban. „Ez a második szezon, hogy a szenciek és a Napfényes tavaknál üdülők kirándulhatnak Nagyszombat megye területére” – tette hozzá Mikulová.

Az érdeklődők eljuthatnak a régióban található vízimalmokhoz, a Kis-Dunánál (Malý Dunaj) táborozhatnak, illetve csónakázhatnak, és megkóstolhatják a Csallóköz gasztronómiai specialitásait. Jegyeket a buszon lehet vásárolni, amely 20 kerékpárt tud egyszerre szállítani. További információk a KOCR honlapján találhatók.

Forrás: bumm.sk

Kiemelt kép: Unsplash-felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek