Biden Amerikája büntetné azokat, akik szerint a nő az nő, és a férfi az férfi

A demokraták genderideológiája kötelező lenne, persze az egyenlőség nevében, törvénybe foglalva. A nemek közti egyenlőségről szóló törvény (Equality Act) mindent jelent csak egyenlőséget nem, mivel büntetné azokat, akik nem felelnek meg a szélsőbaloldali ideológiának, amely most a törvényhozást irányítja – jelentette ki Tom Cotton republikánus szenátor szerdán.

A szenátor szerint a törvény nyelvezete többek között fenyegeti a vallásos embereket, de az épeszű átlagembereket is, akik csak józan paraszti ésszel azt gondolják, hogy a nő az nő, és a férfi az férfi – közölte a Breitbartra hivatkozva a 888.hu. A törvény elhomályosítja a biológiai nemek közti megkülönböztetést, hogy azoknak teret adjon, akik nem hisznek a bináris rendszerben. „A demokraták ezt a nemek közti ”egyenlőség„ törvényének hívják” – közölte Cotton.

A szenátor felhívta a figyelmet arra, mekkora veszélyt jelentene ez egész Amerikára nézve, ugyanis a legtöbb szociális és segítő intézmény vallási alapon működik az országban. Vallásos emberek segítenek a bántalmazott nőkön, a sérült gyerekeken, az utcára került embereket ők karolják fel, mert ebben hisznek.

Őket is arra köteleznék, hogy színezzék szivárványszínűre a hitüket annak ellenére, hogy az életüket mások segítésére szentelték.

Mikor érkezik el a pillanat, hogy kopogtatnak avallási alapon működő jótékony szervezetek ajtaján, hogy ellenőrizzék vajon követik-e a szélsőbalos genderideológiát? Ez a demokrata egyenlőség. Ha elfogadják a törvényt, megszűnik a szabad vallásgyakorlás gondolata is – figyelmeztetett a szenátor.

Forrás: 888.hu

Világ tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek