Bika vagy? Nézz szembe a gyengeségeiddel!

Ebben a cikksorozatban megvizsgáljuk, hogy az egyes állatövi jegyekre milyen jó és rossz tulajdonságok jellemzők. Ha Bika a napjegyed, vagy van benned Bika (például az aszcendensed az, vagy a Hold, illetve valamelyik bolygó áll a születési horoszkópodban a Bika jegyében), akkor az alábbi írás segítségével megismerheted a gyengeségeidet.

Szép és szükséges dolog a hagyományok tisztelete, és az ember nem is hinné, hogy lehet ezt túlzásba is vinni, de te megmutatod, hogy bizony, lehet. Már-már fanatikusan ragaszkodsz a tradíciók minden apró részletéhez, olyan dolgokhoz is, amelyek mai világunkban már nem nyernek értelmet. Így aztán környezeted méltán ragasztja rád a földhözragadt, merev, valamint a maradi jelzőket. Ide sorolhatjuk az elfogultságot is, ami nagymértékben jellemez téged – sokkal inkább ragaszkodsz személyekhez/helyzetekhez, mintsem képes legyél “észrevenni”, ha valaki a szeretteid köréből hibázott, vagy ha egy téged is érintő helyzet valami miatt “nem oké”.
Birtoklási vágyad szemmel látható: soha, semmilyen körülmények között nem vagy hajlandó megválni az általad megszerzett, vagy teremtett dolgoktól.
Békés, nyugodt természetednek köszönhetően nehéz kihozni a sodrodból, de jaj annak, akinek ez mégis sikerül: ilyenkor – akárcsak egy bikának – haragod féktelen, csillapíthatatlan.
Az önfejűségre és makacsságra való hajlamod, illetve a hanyagság – és olykor bizony a lustaság is – szintén a negatív tulajdonságaid listáját bővítik.

Vélemény, hozzászólás?