Bill Gates most éppen a fogamzásgátlás népszerűsítésére szórja a pénzt

A Bill és Melinda Gates Alapítvány a következő öt évben 2,1 milliárd dollárral támogatja a gender egyenlőség népszerűsítését – jelentette a Catholic News Agency. Most épp a fogamzásgátló tablettákat tennék elérhetőbbé, mondván: a nők akkor a legerősebbek, ha kontrollálni tudják a testüket. Vannak, akik szerint azonban kihordani, megszülni és felnevelni egy gyermeket nagyobb tanúságtétel, mint tablettákat szedni egy szabados életforma fenntartása érdekében.

„Amikor a nők képesek a testüket és a jövőjüket irányítani, az önállóság egy olyan körforgásába lépnek be, amely generációkon átívelő” – fogalmazott Melinda Gates az alapítványának weboldalán.

A következő öt évben, évente átlagosan 420 millió dollár támogatással a nők gazdasági függetlenségét, a nők és lányok megerősítését, és – most figyeljünk – az egészségüket kívánják támogatni. Fogamzásgátló tablettákkal.

Pedig ez az egyetlen olyan gyógyszeripari készítmény, amelyet az emberek azért szednek egy teljesen normálisan és jól működő rendszert kiiktassanak, és – akarva, akaratlanul – tegyenek tönkre.

Melinda Gates még értekezik arról, hogy mennyire elköteleződtek abban, hogy a nőket segítsék a családtervezésben, de rögtön még ugyanabba a mondatba beleilleszti az „új és fejlesztett fogamzásgátló technológiák” kifejezéseket is – kérdésessé téve a jószándék mögötti tényleges cselekedetek élettel és valós segítségadással való összeegyeztethetőségét.

A Gates-alapítvány tehát töretlenül halad előre a „nők felemelésének” izzasztó útján, melynek az általuk vélt egyik legnagyobb akadálya, hogy a nők alkalomadtán képesek kihordani egy gyermeket.

Az alapítvány 2019-ben egy milliárd dollárt adományozott a „genderegyenlőség” előremozdítása érdekében, amely narratívába számukra tökéletesen megfér az az általuk támogatott csoportok nézőpontjával teljesen ellentétes állítás, miszerint „csak a nők szülhetnek”. A Gates-alapítvány ugyanis csakis a nők felemelkedését kívánja segíteni azzal, hogy az alapítvány ’97-es megalapítása óta célzottan támogatja az abortuszt és a fogamzásgátlás különböző formáit – és nem a szivárvány 50-60 egyéb identitásformációit.

Az alapítvány ezt az ellentmondást egyelőre nem oldotta fel.

 

Forrás: vasarnap.hu

 

 

HírMix | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 

 


Hasonló cikkek