Bill Murray egy újabb Wes Anderson filmben

Hivatalosan is megerősítették, hogy Bill Murray csatlakozott Wes Andersonn új filmjének a szereplőgárdájához Tilda Swinton mellett.

A hír talán nem is olyan meglepő, hiszen az ikonikus és közkedvelt rendező és a színész sok másik filmben dolgoztak együtt Wes Anderson második alkotása, Az okostojás (1998) óta. Együttműködésük azóta is töretlen, hiszen Murray szerepelt a Tenembaum, a háziátokban,  az Édes vízi életben, az Utazás Darjeelingben, A fantasztikus Róka úrban, a Holdfény királyságban, A Grand Budapest Hotelban, a Kutyák szigetében és a rendező legutóbbi kész filmjében, a The French Dispatch-ben.

Murray mellett Tilda Swinton is csatlakozott a jelenleg még cím nélküli új film színészeihez, aki ugyancsak szívesen dolgozik együtt a rendezővel. A filmet egyébként eredeti tervek szerint Rómában készítették volna el, azonban a szeptemberben kezdődő forgatást áthelyezték Spanyolországba, egy Madrid melletti kisvárosba.

Forrás: screenrant.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek