Keresés
Close this search box.

BKIK: kedvezményesen vásárolhatnak légsterilizálót a fővárosi kisvállalkozások

A fővárosi kisvállalkozások 25 százalékos, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) önkéntes tagjai 30 százalékos kedvezménnyel vehetnek meg számos légsterilizáló készüléket.

A fővárosi kisvállalkozások 25 százalékos, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) önkéntes tagjai 30 százalékos kedvezménnyel vehetnek meg számos légsterilizáló készüléket – közölte a BKIK csütörtökön az MTI-vel.

    A közlemény szerint a kamara szakértők bevonásával több mint 60 légsterilizáló készüléket értékelt. Az olcsóbban vásárolható készülékek kijelölésénél feltételül szabták a legalább négyszeres légcserét óránként, a koronavírus hatástalanítását, a megfelelő szűrőket. Figyelembe vették ezen felül  a zajszintet, az üzemeltetés költségeit.
A BKIK hangsúlyozza, hogy a légsterilizálók az ügyfeleket kiszolgáló terekben hatékonyan csökkenthetik a fertőződés kockázatát, a vállalkozások így elkerülhetik a kényszerbezárásokat. Erre télen különösen szükség lehet, hiszen a folyamatos légcserét ilyenkor nem mindig lehet biztosítani – indokolták a program bevezetését.
A BKIK ezzel együtt továbbra is folyamatos szellőztetésre és maszkviselésre inti az érintetteket az ügyfélfogadó terekben.

MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek