BL-selejtező: Tisztelik a Dinamot, de tovább lépne a Fradi

A Dinamo Zagreb elleni BL-meccset megelőző sajtótájékoztatón Sergei Rebrov mellett Sigér Dávid vett részt – írja a Fradi.hu.

– Ezen a szinten mindenki megérdemli, hogy idáig eljutott – kezdte Sergei Rebrov. – A Dinamo egy híres csapat Horvátországban. Örülök, hogy itt vagyunk, és megmutathatjuk, milyen erősek vagyunk. Az előző kör visszavágóján voltak gondjaink, de most bizonyíthatunk. Érdekes kör ez nekem, abszolút ki-ki párharc lesz. Csapatként erős a Dinamo, nagyon jó támadószekciójuk van. Tiszteljük őket, de meg kell mutatnunk, mit tudunk, a saját dolgunkkal kell csak foglalkoznunk. Van személyes tapasztalatom Horvátországból, mindig minőségi játékosok voltak itt. Tudom, hogy az itteni emberek szeretik a futballt és az egész atmoszférát, ezért jó érzés nekem is itt lenni. Mindig nyomás alatt vagyok, ezt éreztem a Valletta elleni mérkőzések előtt. Akkor jobban aggódtam, mint most. Nem tudom, most ki számít favoritnak, a futballban minden megtörténhet. Azért dolgozunk, hogy minél tovább juthassunk.

 

TV M4 Sport, kedd
19.45: Labdarúgás, Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés, Dinamo Zagreb-Ferencváros

 

Újságírói kérdésre Sigér Dávid arra válaszolt, hogy a Ferencváros önbizalmat meríthet-e a magyar válogatott márciusi, 2-1-es Horvátország elleni győzelméből.

– Van egy pár játékos a keretünkben, aki játszott azon a válogatott-mérkőzésen. Ez egy teljesen más párharc. Ez akkor jót tett az egész magyar nemzetnek, de a Fradi és Dinamo mérkőzésén ez már egyáltalán nem fontos. Remek játékosként egy ilyen mérkőzésen pályára lépni. Amikor az emberek úgy vélik, hogy egy találkozónak van esélyese, az mindig jobb reakciót vált ki a játékosokból. Örülünk ennek az ellenfélnek, hiszen így nincs szükség külön motivációra – vélekedett Sigér Dávid.


Hasonló cikkek