Újra lejátszották Bodoky segítségével a dunaszerdahelyi tízes gyilkosság történéseit

A dunaszerdahelyi tízes gyilkosság gyanúsítottját, Bodoky Károlyt csütörtökön a Dunaszerdahelyi Járási Rendőrkapitányságra szállították.

Az 1999. március 25-én végrehajtott tízes gyilkosság ügye május közepén vett fordulatot, amikor az egyik feltételezett elkövető, a vizsgálati fogságát jelenleg Magyarországon töltő Bodoky Károly beismerő vallomást tett a bűnügy kapcsán. Bodoky más bűntényekkel kapcsolatban is együttműködik a hatóságokkal.

Bodokyt június 9-én azért szállították Szlovákiába, hogy elvégezzék vele a tízes gyilkosság rekonstrukcióját, és hogy helyszíni szemlével ellenőrizzék beismerő vallomásának részleteit.

Bodokynak pontosan el kellett játszania, hogyan zajlott a merénylet. Amikor belépett a Fontánába, elkiáltotta magát szlovákul: “Policajná akcia!” (“Rendőrségi akció!”).

Az 1999-ben elkövetett tízes gyilkosság rekonstrukciója során felelevenítették, ahogy a rendőrségi kommandósnak öltözött halálosztag végzett a Pápay-klán 10 tagjával.

Fotó: Paraméter

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek