Bölcsőde épült Tószegen

Tizennégy személyes bölcsőde épült Tószegen, a legfeljebb 3 éves korú gyerekek beszoktatása már zajlik – tájékoztatta a tószegi polgármesteri hivatal az MTI-t.

 

Tószeg

 

A projekt teljes költsége több mint 160 millió forint volt, amelyre több mint 140 millió forint vissza nem térítendő forrást nyert a tószegi önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán. Az önkormányzati önrész több mint 21 millió forint volt – ismertették.

A csaknem 280 négyzetméteres, egyszintes tószegi épület akadálymentes és energetikailag is korszerű. A pályázati támogatásból eszközöket is vettek, komplex informatikai hálózatot építettek ki, emellett udvart és parkolót is kialakítottak – közölték.

A beruházó tószegi önkormányzat kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a jövőben az épület bővíthető, fejleszthető legyen – áll a közleményben.

Forrás: MTI

Fotó: illusztráció / depositphotos

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek