A kassai rendőrség elfogta az udvarias rémhír terjesztőjét

“Bombát szeretnék bejelenteni, szép napot, anonym” – ezt a rémhír üzenetet küldte e-mailben egy kelet-szlovákiai férfi (39) a húsvéti ünnepek után több kassai járásbíróságra és számos egyéb állami intézménynek.

A szlovák rendőrség kiküldött járőrei bombakereső kutyákkal kutatták át a címzett intézmények székhelyeit, amelyek mindegyikéből evakuálni kellett az embereket.

Valamennyi tűzszerészi vizsgálat negatív eredménnyel zárult. A rendőrség megbízott vizsgálótisztje rémhírterjesztés gyanúja miatt indított vizsgálatot az ügyben, amelynek eredményeként még múlt kedden este kassai álarcos rendőrikommandó kopogtatott be a nagymihályi járásbeli férfi családi házába.

A nyomozótiszt indítványozta a hamis bomba-gyáros férfi előzetes letartóztatásba helyezését – számolt be a Facebook-oldalán a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság.

Forrás: bumm.sk

Fotó: A nyitókép rendőrségi felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek