Bosszúból tolta el

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy csikóstöttősi férfival szemben indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

Egy csikóstöttősi férfi tett feljelentést 2019. április 24-án a rendőrségen, mert az előző éjszaka ismeretlen tettes – a családi háza udvarán a külön álló csukott de nem zárt – garázsából ellopta kettő segédmotoros kerékpárjait.

 

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, egy helyi férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy ismerőseitől azért vitte el a motorokat, mert fel akarta őket bosszantani. A férfi gyanúsítottkénti kihallgatása során azt is elismerte, hogy Csikóstöttősön egy – az utcán lezárt – kerékpárt is ellopott, melyet egy lakatlan házban rejtett el azzal a szándékkal, hogy később azt használja majd. A dombóvári rendőrök a férfit kétrendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg.

 

A Dombóvári Rendőrkapitányságon az eljárást befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Hasonló cikkek