Budai Gyula Kunhalmi Ágnesnek: Hogy lehetsz ilyen „buta liba”?

„Kunhalmi Ágnes ordas hazugságai” címmel tett közzé sértegetésektől sem mentes bejegyzést a Facebookon Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

„Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön az ATV-ben járt, és szokásához híven végighazudta az adást! Ágnes hogy lehetsz ilyen »buta liba«, hogy mielőtt bemész az ATV-be, nem tájékozódsz arról, hogy miként történik az időskorúak beoltása?!” – fakadt ki a fideszes politikus.

A kormánypárti politikust vélhetően az bosszantotta fel, hogy Kunhalmi Ágnes csütörtökön az ATV-ben egyebek között arról beszélt, hogy voltak esetek, amikor idős embereket hívtak be oltani, ám nem szóltak nekik időben, hogy mégsem lesz vakcina a számukra, és az sem egyértelmű, kötelező-e az oltáshoz a regisztráció. Erre válaszul Budai Gyula azt írta, hogy 90 esztendős édesapja regisztrációt követően kapta meg a vakcina első dózisát tegnap.

„Kunhalmi »elvtársnő«! Ez az eljárási rend és ha nem tudod, kérdezz mielőtt nyilatkozol és nekiállsz hazudozni!” – korholta, végezetül pedig néhány kérdést tett fel az MSZP-s politikusnak: „Tényleg »kedves Ágnes«, te regisztráltál már az oltásra, vagy te is hátulról fogsz előrefurakodni, mint Hiesz György, gyöngyösi polgármester? Mikor fogjátok már abbahagyni az oltásellenes hadjáratot? Meddig fogjátok még folytatni a halál-kampányotokat??”

Igaz, választ már nem vár ezekre, mivel szerinte „marad továbbra is a Krekó által meghirdetett, a minél rosszabb a járványhelyzet Magyarországon, annál jobb a baloldalnak kampány”.

Forrás: index.hu

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 


Hasonló cikkek