Észak-Komáromi focistákat szállító busz gyulladt ki az M1-esen

Az észak-komáromiak U19-es csapatának játékosait szállította a busz, a balesetben egy ember sérült meg. A közösségi oldalakra videó is felkerült a lángoló buszról.

Tegnap délután az M1-es autópályán a 85. kilométernél egy kamion hátulról belehajtott egy autóbuszba, amely kigyulladt. A buszról az utasok leszálltak, a balesetben egy ember sérült meg. Ahogy délután kiderült, a felvidéki KFC fiatal focistáit szállította a balesetet szenvedő autóbusz.

Andruskó Imre, a Selye János Gimnázium igazgatója szerint a buszban a gimnázium két diákja is ott volt. Az igazgató megköszönte a KFC csapatvezetőjének, a sofőrnek, hogy gyorsan cselekedtek, érezték a dízelolaj szivárgásàt és mindenkit “kihajtottak” a buszból.

Kiemelt kép: Facebook

Forrás: bumm.sk

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek