Buszbalesetben elhunyt a cseh fociválogatott támadója

Josef Šural cseh válogatott labdarúgó, aki a török Alanyaspor támadója vasárnap este életét vesztette egy buszbalesetben.

Josef Šural Csapata a Kayserispor ellen lépett pályára, ő maga végig a kispadon ült. A mérkőzést követően a csapat nyolc játékosa, köztük Šural egy bérelt mikrobusszal tartottak Alanya felé. Már csak öt kilométerre voltak a várostól, amikor a jármű letért az országútról és felborult.

Šural csapattársai csak könnyebben sérültek meg, de ő beütötte a fejét és kritikus állapotban szállították kórházba. Megműtötték ugyan, de életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség szerint két sofőr is volt a buszban, de mindketten elaludtak.

A húszszoros cseh válogatott játékos egy hónap múlva ünnepelte volna 29. születésnapját. Két kislánya volt, az egyik csak nemrégen született.  Šural januárban másfél millió euróért igazolt a török klubhoz.

Forrás: Aktuálně.cz, ma7.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek