Cégalapítás egyszerűen, online!

Ha van egy jó ötleted, amit szeretnél vállalkozássá formálni, az eKRS innovatív cégalapítási szolgáltatásra van szükséged. A KRS Ügyvédi Iroda jogi ügyintézési platformja minden egyéni tanácsadást nem igénylő jogi ügylet gördülékeny ügyintézését online intézi. A cégügyek intézéséhez ugyanis valójában nincs szükség az ügyfelek személyes jelenlétére, akár egy Kft. alapítás is végigvihető a netes felület segítségével.

Ötlettől a bejegyzésig

A járványidőszak megmutatta, hogy számtalan ügy intézhető teljes egészében interneten keresztül. Különösen igaz ez az automatizált cégügyekre.

Ügytípustól függően ez az új szolgáltatás lehetőséget biztosít az ügyintézéshez szükséges teljes dokumentáció letöltésére, az okiratok elkészítésére, valamint a teljes jogi folyamat lebonyolítására.

A felület segítségével bármikor és bárhonnan lehetőség van új cég alapítására, a cégadatok online módosításának kezdeményezésére, illetve a meglévő részesedés értékesítésére vagy a vállalkozás megszüntetésére. A belépést követően elindított munka bármikor elmenthető, a szolgáltatás ellenértéke pedig bankkártyás fizetéssel teljesíthető.

Bemutatkozik az eKRS

A társasági szerződés elkészítéséhez vagy a cégmódosításhoz szükséges adatokat a felhasználók könnyen áttekinthető és kitölthető űrlapokon adhatják meg. A rendszerbe regisztrált ügyfelek számára a Cégbíróságok által rendszeresített iratanyagok személyre is szabhatók. A teljes munkafolyamat ügyfélbarát és időhöz nem kötött.

A kitöltést követően az ügyvédi ellenjegyzéshez szükséges azonosítás szintén nem igényel személyes jelenlétet, a dokumentumok feltöltésével és Skype alkalmazáson keresztül történő azonosítással teljesíthető. Amennyiben viszont az ügyfél igényli, természetesen a személyes azonosításra is lehetőség van. Ezzel az idősebb korosztály vagy az online ügyintézés iránt bizalmatlanabb ügyfélkör számára próbál az iroda lehetőséget biztosítani a kapcsolattartásra.

Kezeld a változásokat is online!

A cég bejegyzését követően valamennyi közzétett okirat közvetlenül elérhető az ügyfél saját fiókjából. Adatmódosítás esetén az adatlapokon korábban már megadott személyes vagy céges adatokat a rendszer automatikusan listázza.

Az alábbi ügyek online ügyintézésére van lehetőség: változatos cégformák megalapítása (előzetes névellenőrzéssel, egy vagy több taggal, ügyvezetővel, vezérigazgatóval vagy igazgatósággal vagy elővásárlási jog alapításával), a társasági szerződés módosítása, felügyelőbizottság, könyvvizsgáló kijelölése, társasági részesedés átruházása, cégmódosítások elhatározása és végelszámolás indítása.

Ez a gördülékeny és kényelmes ügyintézési forma az innovációra nyitottak megoldása. Amennyiben az ügy inkább a hagyományos ügyfélkapcsolat formájában, egyedi tanácsadás keretében kezelhető, az iroda munkatársai ezt a megoldást fogják ajánlani.


Hasonló cikkek