Charlie angyalai (szinkronizált előzetes)

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.

Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni.

A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció: ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!

 

Charlie’s Angels
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, vígjáték, 119 perc, 2019

Rendező: Elizabeth Banks
Bemutató dátuma: 2019. november 28.
Forgalmazó: InterCom

Pestiesen szólva “Ízlések és pofonok künönbözőek”. A Magyar Filmadatbázisban olvasható egyik vélemény,

“Az igazság az, hogy a régebbi Charlie angyalai sem voltak jók, kivéve az ősrégi tv sorozatot, de ez még a Cameron Diaz féle állandóan mosolygunk és szépek vagyunk de mindenkit lekaratéjozunk verziót is mélyen alulmúlja. Kapunk egy antiszínész libát, igen az alkonyatos leszbire gondolok, hihetetlen hogy még mindig nagy költségvetésű filmekben szerepelhet mimika nélkül, meg két másik ismeretlenebb valakiket és mehet is a…mi is? Mert zúzás az bizony nincs, akció alig, helyette kapunk kínosabbnál kínosabb párbeszédeket és olyan színészkedésnek csúfolt valamit, amit a Barátok közt hatvanötmilliomodik része is lazán megugrik. Banks jobban tenné ha ezután csak polcokat rendezne…”

nem túl hízelgő sem a szinészt sem a filmet sem a szereplőket illetően. Érdeklődéssel várjuk a nagyközönség reakcióit.

Címlapfotó: port.hu


Hasonló cikkek