Cinthya Dictator: Bebizonyítom, hogy soványan is fitt vagyok!

Az extravagáns fotós lány meglepetéseket tartogat a Flúgos Futam nézőinek a VIASAT3 műsorában

FlugosFutam_logo_RGB

Sokan a fogyásával vannak elfoglalva, Cinthya Dictator azonban nem törődik a kritikákkal, inkább a VIASAT3 vadonatúj műsorában mutatja be ma este, hogy vékonyan is lehet egészséges és fitt.

Cinthya Dictator
Cinthya Dictator

Cinthya Dictator vendégszereplésével indít ma este a VIASAT3 vadonatúj, egyedülálló formátumú autós reality-je, a Flúgos Futam. Az extravagáns lánynak hatalmas élmény volt a szereplés, hiszen mióta vezet és autója van, kizárólag GPS segítségével tájékozódik, az országokon átívelő verseny stopposaként viszont mindössze egy térképpel a kezében segíthette a szereplőket. Cinthya ráadásul azt is megmutathatta: igazi irányító tud lenni, ha kell.

„Elfogultság nélkül mondhatom, hogy nagyon élveztem a játékot. Olyan volt, mint egy gyerekkori kincskeresés, csak igazi autókkal. Ráadásul útitársaimmal is rögtön megtaláltuk a közös hangot, és végre nem az én magánéletem volt a téma, hanem az övék” – mesélte.

Cinthya Dictator_4

Cinthya azt is megígérte, a játék során lesz rá alkalma, hogy bebizonyítsa: hiába támadják a testsúlya miatt, sokkal fittebb és egészségesebb, mint mások. A mai epizódban egy katonai kiképzőpályán mutathatja meg, mennyire ügyesen veszi a kemény akadályokat, és meglepő elszántsággal teljesíti a komoly testi és lelki megpróbáltatásokat. Az erőpróbákat tartogató extrém kalandok alatt egyedül a tájékozódással volt gondja, de véleménye szerint abban amúgy is a férfiak a jobbak.

„Szívesen végigvezetnék én is egy ilyen túrán a párommal, feltéve, hogy rátermett és tud térképet olvasni, mert ez nekem nem mindig sikerült” – tette hozzá.

Az őrült autós valóságshow azonban nem csak ezért tartogat meglepetéseket. Cinthya csak az egyike a hírességeknek, akik stopposként vállalták a szereplést a VIASAT3 műsorában. A furfangos feladatokat megoldó celebek között ott lesz Voksán Virág, Badár Sándor, de még Gáspár Bea is. Az első adás máris egy gyönyörű romániai helyszínen indít, ahol nemcsak a szereplőket ismerhetjük meg, hanem rögtön extrém feladatokat is végre kell hajtaniuk a továbbjutásért.

Winkler Róbert - Bazsó Gábor
Winkler Róbert – Bazsó Gábor

Flúgos Futam premier ma este 21:00-kor a VIASAT3-on.

 


Hasonló cikkek