Csiszár István nyerte a Sztárban sztár leszek! 2. évadát

Vasárnap este véget ért az idei Sztárban sztár leszek, és több hónapos versengés után győztest hirdettek.

Hadas Alfréd, Csiszár István (Majka versenyzői), Pál-Baláž Karmen, Gábor Márkó (Pápai Joci versenyzői) és Szakács Szilvi (Köllő Babett versenyzője) mérte össze tudását a döntőben. Mindannyian egy önálló és egy duett produkcióval álltak színpadra. Ezen az estén a mesterek már nem szavaztak, az öt finalista sorsáról a nézők döntöttek.

Az első körös szavazás eredményeként Hadas Alfréd végzett az ötödik helyen, míg a negyediken Pál-Baláž Karmen. Egy újabb körös voksolás döntötte el a dobogósok sorrendjét. Gábor Márkó bronzérmesként zárta a versenyt, így a győzelem a műsor legfiatalabb és legidősebb versenyzője között dőlt el. Az összesítés után kiderült: a 16 éves Szakács Szilvi második lett, a legtöbb voksot a közönségtől Csiszár István kapta. Ő lett 2021 legsokoldalúbb tehetsége, és a 2. évad győzteseként elnyerte a 10 millió forintos fődíjat, továbbá a lehetőséget, hogy saját dalt, valamint saját klipet készíthet.

Az AC/DC énekeseként (Fotó: Sztárban Sztár Facebook oldala)

Csiszár István a döntőben Freddie Mercury bőrébe bújva az I Want To Break Free című Quenn-slágert adta elő, majd Zámbó Jimmyként énekelt duettet Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnővel. Közös produkciójuk, a Time To Say Goodbye című ikonikus dal feltette a koronát mind a versenyző eddigi teljesítményére, mind az egész Sztárban sztár leszek! vetélkedő idei évadára.

Tilla, a műsor vezetője végezetül nagy bejelentést tett: nem kell sokat várni a folytatásra, mert jövő tavasszal érkezik a Sztárban Sztár, ismert művészek közreműködésével. A Sztárban sztár leszek! verseny 3. évadára pedig mostantól várják a kezdő énekesek jelentkezését.

I Want to Break Free – a döntős Freddie Mercury produkció itt tekinthető meg:

 

(Kiemelt kép: Miklósa Erika és Csiszár István döntős duettje/ Fotó: TV2)

Kövessen minket: Facebook


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek