Csoki a szegedi gyógyító bohócdoktoroknak

Csokival támogatja a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak tevékenységét a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

Mintegy 1400 táblányi csokival támogatták a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársai, illetve a kormányablakokban ügyet intézők a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az édességeket a kormányhivatal nevében dr. Nagy Valéria Réka, valamint Gulyás Zsuzsanna adta át.

Az alapítvány idén is több száz gyermek karácsonyi ünnepét szeretné boldoggá tenni azzal, hogy a kórházban lévőknek ajándékoz csokoládékat. Köszönjük mindenkinek, akik adományaikkal megszépítették a gyerekek ünnepét – írja a promenad24.hu

 


Szeged első bohócdoktor alapítványáról a Karitáció alapítványról.

Testünk és lelkünk egysége felel az egészségünk, az EGÉSZségünk állapotáért. Hisszük, hogy a beteg testet a gyógyulás felé tereli a lelki gyógyír. Ebben tudunk segíteni mi, a bohócdokik, az ügyeletes udvari bolondok, kórházi látogatásaink során.

Masa Márton alapító és lelkes önkéntesek, szociálisan érzékeny fiatalok alapötlete után, 2008-ban született. Az elmúlt 13 év rengeteg kihívást hozott számunkra, segítő programjaink keretében rászorulók ezreit tudtuk támogatni, legyen szó családokról, vagy nagyobb közösségekről, intézményekről.
Az Alapítvány munkatársai, önkéntesei egész évben segítik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek hétköznapjait, hogy a rendelkezésünkre álló élelmiszer, ruhák, könyvek, játékok a lehető legjobb helyre kerüljenek. Karitáció alapítványról kiemelten fontos tudni, hogy minden tagját büszkeséggel tölti el, hogy civil szervezetekkel, cégekkel és magánszemélyekkel együttműködve több egészségügyi intézménynek is tudtunk eszközöket, használati tárgyakat adományozni.
A kórházi körülmények között való gyógyulás segítése kiemelt szívügyünk, a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai az országot járva tesznek meg mindent, hogy a sérült, beteg gyermekek napjait egy kis vidámsággal könnyebbé tegyék. Még egy felnőtt embert is megviselő kezelések, a szülők hiánya, a csepp betegek számára alig elviselhető. Ha a nevetéssel, bolondozással bohócdoktorunk el tudja feledtetni velük az átélt fájdalmakat, elértük célunkat.

BySzerk

Nyitókép: Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek