Csongrád-Csanádban is ünnepelték a gyerekeket

Habár nem verőfényes napsütésben telt, azért az idei gyereknap is remekül sikerült. Számos település rendezett családi napot vagy élményközpontú programot Csongrád-Csanád megyében

A legtöbb közösség tiszteletét akarta tenni a családok előtt, és azt szerette volna, hogy minden gyerkőc nagyszerűen érezze magát. Akadt, ahol ugráló várral, tűzoltó bemutatóval, kisállat simogatóval vagy lufikkal várták a gyerekeket. A Szegedi Vadaspark természetesen idén is készült állati eseményekkel,de a játszóház sem maradhatott el.

A társadalmak nagy szerencséjére még ma is sokan vannak, akik a gyermekekben látják a jövőt, hiszen nekik lehet átadni értékeinket és élményeinket.

“Különösen szeressétek a gyermekeket, mert vétek nélkül valók, mint az angyalok. A mi örömünkre vannak a világon, hogy jobbá tegyék szívünket.”(Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij)

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek