Csongrád: új pályákkal bővült a sportközpont

Két korszerű teniszpályával gyarapodott a település sportközpontja, melyre a jövőben újabb fejlesztések várnak. Hiszen az önkormányzat nagy figyelmet fordít a sportolási lehetőségek megteremtésére

A jelenlegi fejlesztésre 2,7 millió forintot nyertek, és az újonnan kialakított komfortos, jól használható pályákat már át is adták. Ennek kapcsán családi napot is tartottak, ahol a látogatók sokféle sportágat kipróbálhattak, valamint megnézhették az egyesületek különféle programjait, bemutatóit is. Ráadásul még versenyeket is szerveztek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Farkas Sándor miniszterhelyettes és országgyűlési  képviselő példaértékűnek nevezte a sportközpontot a teniszpályák átadóján.

A teniszpályák, a focipályák és a kajak-kenu központ után nemsokára megyünk tovább, megvan a szándék a kézilabda-csarnok megépítésére is. Ezekkel a fejlesztésekkel olyan újabb kikapcsolódási lehetőséghez jutottak az itt élők, ami szükséges az egészséges életmódhoz – idézte a képviselőt a delmagyar.hu 

Úgy tűnik tehát, hogy a korábbi évek látványos és kiemelkedő sportfejlesztései után sem áll meg a fellendülés a településen, és további remek lehetőségei adódnak majd a lakosoknak, egyesületeknek a testmozgásra, sportolásra, közösségi programok szervezésére.

Farkas Cs. Tekla

Nyitókép: illusztráció!


Hasonló cikkek