Csúnya karácsonyi pulcsik szépségversenye Miskolcon

Izgalmas és vicces eseményre invitálták a karácsony szerelmeseit a Miskolci Kulturális Központ munkatársai. Szombaton a Szent István téren rendezték meg a csúnya karácsonyi pulcsik szépségversenyét.

Három kategóriában – a „vállalhatatlan, de imádom”, az „egyébként cuki” és az „annyira csúnya, hogy már szép” kategóriákban – nevezhették kedvencüket a vállalkozó szellemű jelentkezők. A legszebb csúnya pulcsik tulajdonosai pedig ajándékutalványt nyertek különböző értékben.

Először szervezte meg a Miskolci Kulturális Központ a csúnya karácsonyi pulcsik szépségversenyét, de már most népszerű programnak bizonyult. Négytagú zsűri előtt mutatták be a versenyzők a karácsonyi pulcsijukat, de a közönség is szavazhatott. Minden kategóriában az első helyezettet tízezer, a másodikat hétezer, a harmadikat ötezer forinttal jutalmazták, rajtuk kívül két különdíjast is hirdettek, valamint egy közönség kedvencét.

A pulcsi-szépségverseny résztvevői (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Nagy Mária Izabella első helyezést ért el a „vállalhatatlan, de imádom” kategóriában, az „annyira csúnya, hogy már szép” nyertese Kovács Patrik Norbert, míg a harmadik kategória győztese Koczán Krisztián lett. A közönségszavazást Gyenes Lilla nyerte, a két különdíjat Folyami Fanni és Varga Gábor Dominik kapta.

(Kiemelt kép: Vona Ildikó / PannonHírnök)

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek