DAC-sál miatt támadták meg az autó utasait a nagyszombati szurkolók

Az eset Dunaszerdahely és Kisudavarnok között történt, mikor a nagyszombati Spartak csapat néhány szurkolója a vasárnapi meccs előtt rátámadt egy autó utasaira, mivel azoknál DAC-sál volt.

Az esetről videó is készült.

A vasárnapi DAC 1904 – FC SPARTAK TRNAVA meccs előtt történt, mikor három nagyszombati és három pöstyéni járásbeli szurkoló kiugrott egy Volkswagen Transporter típusú autóból, mivel egy Opel Corsában DAC-sálra lettek figyelmesek.

A fiatalok ezután elállták a jármű útját, az egyikük pedig elkezdte ütni az Opel motorháztetejét, miközben egy másik elkövető kinyitotta az autó hátsó ajtaját. A szurkoló ezután elvette egy 51 éves férfi DAC felirattal ellátott sálát, majd a támadók megpróbálták ellopni az elől ülő 61 éves utas kiegészítőjét is, de mivel ő ellenkezett, ezért az egyik fiatal arcon ütötte, ezt követően pedig kitépte a kezéből a sálat.

Az Opel Corsát vezető nőnek nem esett bántódása.

Az áldozatok a dunaszerdahelyi rendőrségen bejelentést tettek az esetről, a rendőrök pedig négy támadót egy rendőrségi cellába zártak, a sálakat visszajuttaták tulajdonosaikhoz.

Végül két 19 éves férfi ellen rablás bűntettével, két 20 éves személy és egy 16, valamint 17 éves fiú ellen pedig lopás bűncselekményével indítottak eljárást.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek