Dárdai Petry kirúgásáról: Az egyik ember elmegy, s másik jön helyette

„Furcsa érzés, nincs idő róla beszélni, reagálni sem rá. Nagyon keményen hangzik, de ez így van” – mondta a vezetőedző.
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője is reagált arra, hogy Petry Zsoltot kirúgták a csapatból, miután a Magyar Nemzetben fejtette ki véleményét Gulácsi Péter szivárványcsaládos kiállásáról.

A lap most idézte Dárdai Pál reakcióját, a vezetőedző a szombati Hertha-Mönchengladbach találkozó előtti sajtótájékoztatón beszélt az ügyről.

„Mindannyian profik vagyunk a klubban. Azt gondolom, hogy Petry Zsolt is profitált a Herthánál eltöltött időszakból, a legjobbját nyújtotta. Mondtam neki, gyere, mondd el a csapatnak, ami történt.

Ő odaállt a csapat elé, elmondott mindent, és elbúcsúzott. A sport is üzlet, az egyik ember elmegy, s másik jön helyette. Az edzőknél is így megy. Furcsa érzés, nincs idő róla beszélni, reagálni sem rá.

Nagyon keményen hangzik, de ez így van. Keressük az utódját, jó volt vele, de a játékosoknak új kapusedzőre van szükségük. Kemény, ami történt. Most én vagyok a gonosz, de én is így voltam ezzel, amikor az U16-hoz kerültem, majd visszajöttem. Az ember elmegy valahonnan, aztán másik helyre kerül, mindig az új feladat számít. Mindig megy tovább az élet a futballban, csak azt számít, ami következik. A fiatalok valószínűleg elégedettek lesznek Iljával.”

 

Forrás: Magyar Nemzet/mandiner

 

Sport | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 


Hasonló cikkek