Démonok között 3: jól sikerült a nyitóhétvége

A Démonok között 3. – Az ördög kényszerített című filmé lett a legjobb mozis hétvége nyitánya, átvéve a Hang nélkül 2 helyét az előző hétről.

Két héttel ezelőtt a Hang nélkül 2. része 58,5 milliós bevételt termelt a hosszú hétvégén, megdöntve a Kong Godzilla ellen rekordját, múlt héten pedig a Démonok között sorozat legújabb darabja vette át az első helyet. Hiába nyitott a horrorfilm 3. része gyengébben, mint az előző kettő az elmúlt években, még ez is elég volt a győzelemhez. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mozik még nem üzemelnek teljes kapacitással, és a premierrel egy időben a Démonok között 3. az HBO Max streaming szolgáltató kínálatába is felkerült.

 

A Démonok között minden idők legsikeresebb horror sorozata, ahol nem csak a fő filmek termeltek bőségesen bevételt, hanem az ugyanebben az univerzumban játszódó alkotások (Az apáca, Annabelle) is.

Forrás: screenrant.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek