Die Hard: Bruce Willist telibe találta egy BMW, de nem lett nagy baja

A rendőrök elől menekült egy fiatal autós, mert megszegte a kijárási korlátozást, azonban a színész megálljt parancsolt neki.

Dohányboltnak ütközött egy fiatal által vezetett BMW, mikor a rendőrök elől menekült – közölte az MTI. Elsődleges információik szerint az autót egy 15 éves fiú vezette, életkorából adódóan jogosítvány nélkül, a kijárási korlátozást megszegve.

A járművet észlelve a budapesti rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de jelzéseikre a sofőrje nem állt meg, sőt nagy sebességgel tovább haladt, ezért a rendőrök utána indultak. Ekkor történt a baleset, a fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Azt nem tudni, hogy végül a fiatalt eljárás alá vonták-e, vagy pedig a korlátozás megszegése miatt helyszíni pénzbírsággal is sújtották-e.

Az eset kapcsán az MTI által kiadott egyik fotón látható, hogy a fiatal autója éppen egy Bruce Willis-t ábrázoló reklámot talált telibe, azonban a reklámnak nem lett nagy baja, annál inkább annak a falnak, amire ragasztották. Íme a fotó:

Bruce Willis Die Hard Örs vezér tere
Egy dohányboltba csapódott, összetört személygépkocsi Budapesten, az Örs vezér téren 2021. január 16-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

 

HírMix | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek