Doctor Strange: hamarosan befejeződnek a 2. rész munkálatai

A Marvel filmuniverzumának részét képző Doctor Strange 2. részének a munkálatai az utolsó hétbe érkeztek, a hírt az egyik producer erősítette meg.

A rajongók 2016 óta várják a Doctor Strange első részének a folytatását, és bár ennek a premier dátuma még mindig igen messze van, azonban a produkción az utolsó simításokat hajtják végre. A Doctor Strange az őrület multiverzumában címet viselő filmre természetesen visszatér minden fontos szereplő, mint például Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Benedict Wong (Wong) vagy Chiwetel Ejifor (Karl Mordo). Chiwetel Ejifor a 2016-os első rész óta  nem szerepelt a Marver filmes univerzumában.

Az első rész hivatalos magyar nyelvű előzetese

A folytatást Sam Raimi rendezte (Gonosz halott), akiktől nem idegen a képregény filmek készítése, hiszen ő követte el a Pókember-trilógiát is a 2000-es években. A Doctor Strange az őrület multiverzumában jelenlegi hivatalos premier dátuma 2022 márciusa.

Forrás: bookstr.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek