Dombfutást rendeztek Kecskeméten

Június első szombatján megtartották a hagyományos Domb-futást, egy kis ultrafutással megspékelve. Egy 300 métertől 68 km-ig tartó versenyen vehettek részt a nevezők, ahol minden résztvevő megtalálhatta a számára kedvező távot

A pandémiás helyzet kedvező alakulása és a változó előírások lehetővé tették, hogy most már valóságosan, közösen újra fussanak azok, akik eddig sem nagyon bírtak a lábaikkal, így végre megrendezésre kerülhetett a futóverseny. A dobogóra álláshoz több, mint 60 km teljesítményre volt szükség.

Gyönyörű időben, napsütés mellett először a 6 órát teljesítők indultak neki az 1 km-es körnek. Mire az ultrafutók kezdtek beletörödni a monotonitásba, frissítésként elindult a Domb-futás mezőnye. Az ovisok csak 300 m-en keresztül, de az iskolások már egy teljes körön futottak velük.

A Domb-futás klasszikus 7,2 km-es távján a nőknél Kamenárné Virág Ibolya lett az első, őt követte Bácsné Vékony Emília és Rajnai Bernadett. A férfiaknál Zvekán Zsombor  fantasztikus idővel nyerte a versenyt, mögötte Görbe József és Komlósi Zoltán érkezett a célba – írja a Hírös.

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek