Donáth Anna újabb beismerése: Varga Juditnak igaza van

A jogállamisági kérdésben igaza van Varga Judit igazságügyi miniszternek, és a kormánypártoknak – ismerte el Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a Hírtv birtokába jutott legújabb felvételen.

„Az biztos, hogy amíg az Európai Unió nem hoz legalábbis vízióban olyan dolgokat, hogy mit ért jogállamiság alatt, az neki miért fontos és miért köti hozzá a kifizetéseket, addig a Fidesz, valamint Varga Judit narratívája – aki a jog nyelvén érvel -, sajnos labdába rúg, sőt nekik van igazuk” – fogalmazott a felvételen Donáth Anna, akinek nem ez volt az első ilyen beismerése.

Az EP-képviselő korábban egy másik kiszivárgott felvételen koronavírus-törvény kapcsán bevallotta, tisztában voltak vele, hogy szó sem volt arról, hogy a magyar kormány teljhatalmat kapott volna tavasszal. Arról beszélt, azzal, hogy mások mellett ők is diktatúrát emlegettek, elterjesztették ezt az álhírt Európában.

Egy másik ilyen videóban pedig azt ismerte be, hogy háromnaponta beszélt Vera Jourovával arról, hogy mi kerüljön a Magyarországról szóló jogállamisági jelentésbe.

Forrás: Magyar Hírlap


Hasonló cikkek