Dráma az oltási lottó első adásában, 400 ezer eurótól esett el egy játékos

Vasárnap este az RTVS este elkezdte közvetíteni az Igor Matovič (OĽaNO) által megálmodott oltási lottó első adását.

Vasárnap 5 nyertest kellett volna kisorsolni, akik fejenként 100.000 eurót nyerhettek. Ennek az volt a feltétele, hogy 20 másodpercen belül felvegyék a kicsengő telefont és szintén 20 másodpercen belül bemondják a képernyőn látható jelszót.

Az első kisorsolt, Lýdia, gond nélkül megoldotta a feladatot, amivel megnyerte a 101 000 eurót. A második kisorsolt, Matej azonban az utolsó pillanatban vette fel a telefont, feltehetően megijedt a műsorvezetők izgatott kiáltozásától és lerakta a kagylót.

A harmadik kisorsolt nem vette fel a telefont. Mivel az el nem vitt nyeremények összeadódnak, a negyedikként kiválasztott Lukáš már 300 000 euróért játszott. Ő felvette a telefont, de nem volt televízió előtt, így a 300 000 helyett mindössze 1000 eurót tehetett zsebre.

Az est utolsó játékosa az eperjesi Zuzana volt, aki így már 400 000 eurót szerezhetett. Zuzana azonnal felvette a telefont, azonban a rendelkezésre álló 20 másodperc alatt nem tudta bemondani a jelszót, mert számítógépen nézte az adást, ahol késett a műsor. Ő is 1000 eurót kapott.

A Szlovákiában osztogatott nyeremény ezzel tolódik a jövő hétre, hétköznaponként kisebb nyereményeket sorsolnak.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: cas.sk, ujszo.com

Kép: Reprofoto/RTVS


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek