Dráma egy pozsonyi strandon – a fürdőzők fogták meg az erőszakos rablót

Rablótámadás történt pénteken kora este a pozsonyi Kuchajda tónál lévő strandon, ahol egy férfi és egy nő támadott rá egy napozó nőre – megpróbálták kitépni a keze alól a kézitáskáját. Nem jártak sikerrel, de a dulakodásban szétszakadt a táska. 

A rabló duó férfi tagját elfogták a strandolók. A segítőkész strandolók a megtámadott nő segélykiáltására siettek a tetthelyre, és a gyanús férfit, a malackai járásbeli Ján G-t (50) feltartóztatták a rendőrség megérkezéséig. A páros másik tagjának, a pozsonyi Terézia R-nek (22) sikerült elszöknie, azt követően, hogy megakadályozták az összesereglett emberek, hogy elvegye a dulakodás közben szétszakadt táskából a földre esett pénztárcát. Ő a rendőrség gyors eljárásának köszönhetően hamarosan szintén rendőrkézre került.

A rendőrség indítványozta a két vádlott előzetes letartóztatásba helyezését. Ha bizonyítást nyer az ellenük felhozott vád, 7-től 12 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik őket.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek