Droggal kereskedő nőket fogott el a zsolnai rendőrség

Az elmúlt napok drogellenes akciói során két nőt vett őrizetbe a zsolnai rendőrség. A 25 és 37 éves nőknek kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt kell felelniük.

Jana Balogová, a zsolnai rendőrség szóvivője arról tájékoztatott, hogy az első – “Mama” fedőnevű – akció során fogták el a 25 éves gyanúsítottat, akinek Škoda típusú személyautójában egy fehér kristályos anyagot tartalmazó műanyag tasakot és egy ugyancsak fehér kristályos anyagot tartalmazó fecskendőt találtak. A kiszucaújhelyi (Kysucké Nové Mesto) nő a rendőröknek önként átadott további négy műanyag tasakot.

A tasakokról kiderült, hogy metamfetamin tartalmazó anyagokat rejtettek. A lefoglalt mennyiségből minimum 28 adag kábítószert lehetett volna előállítani.

A 25 éves Marcelát kábítószerek és pszichotróp anyagok illegális előállításával, birtoklásával és kereskedelmével gyanúsítják.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek