Csehországból szerezték be a drogot, postán küldték tovább

A 31 éves szlovák férfi és a 24 éves női társa postán küldték szét a drogot.

A szlovák rendőrség eljárást indított egy 31 éves férfi és egy 24 éves nő ellen, akik Csehországból szerezték be nagy mennyiségben a kannabiszt, amit aztán vágújhelyi (Nové mesto nad Váhom) házukban tároltak. Innen postai úton továbbították a szárított zöldet kliensekhez.

A rendőrség a házkutatás során több műanyag tasakba zárt szárított növényt, valamint egy gyanús postai csomagot is lefoglalt, amelyben 7 tasakba kannabiszt csomagoltak. Összesen 5 873 egyszeri adagnak megfelelő anyagot foglaltak le, legalább 12 772 euró értékben.

A párost előzetes letartóztatásba helyezték. Amennyiben bűnösségük beigazolódik, 10-től akár 15 évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak.

Forrás: ujszo.com

Kiemelt kép: shutterstock

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek