Drograzziát tartott a NAKA Szencen és Bazinban

Több mint 20 házkutatást tartott, és 8 személyt vett őrizetbe a szerdai (április 21.) kábítószer-ellenes akció során a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA). A nyomozó 5 személyt gyanúsított meg az ügyben.

Nagyobb mennyiségű kábítószert foglaltak le a rendőrök. Az akció célja a Szenci (Senec) és a Bazini (Pezinok) járásban működő, kábítószer-terjesztéssel foglalkozó bűnözői csoport felszámolása volt – tájékoztatott Michal Slivka, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

„Több mint 20 helyen tartottunk házkutatást. Nyolc, 21 és 44 év közötti személyt – egy nőt és hét férfit – vettünk őrizetbe. Nagyobb mennyiségű kábítószert és pszichoaktív anyagot foglaltunk le. Az anyagot rendőrségi szakértők vizsgálják, hogy megállapítsák, hány adagot lehet volna előállítani belőle” – közölte a szlovák rendőrség.

Csütörtökön a NAKA nyomozója 5 személyt gyanúsított meg különösen súlyos bűncselekmény elkövetésével. „Valószínűleg javasolni fogja őrizetbe vételüket. A többieket szabadlábra helyezték” – közölte Slivka.

Kövessen minket: Facebook

V4 Panoráma | Pannon Hírnök

Forrás: tasr, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek